Recepty

Recepty > polévky > česnečka podomácku

Česnečka podomácku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g brambor, 100 g klobásy, 4 stroužky česneku, mletý pepř, mletá červená paprika, 1 lžíce sádla, pažitka, vývar

Recept na přípravu:

Na kostičky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě do měkka a scedíme. Část brambor rozmačkáme vidličkou, přidáme rozetřený česnek, mletý pepř a papriku a promícháme. Přidáme zbytek brambor, na kostičky nakrájenou klobásu, zalijeme horkým vývarem, přidáme sádlo, podle chuti osolíme a ještě chvilku povaříme. Česnečku podáváme posypanou nadrobno pokrájenou pažitkou.

Další recepty:
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Dijonské brambory s cibulkou.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky chutná s bílým pečivem.
Kuřecí čína s hlívou a rýží.
Hlíva ústřičná s těstovinami do kterých hlívu vmícháme.
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Krémová česnečka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept česnečka podomácku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.