Recepty > polévky > česnečka s kostičkami brambor
Suroviny potřebné pro přípravu:
Suroviny jsou zmíněny v textu receptu.
Recept na přípravu:
Nadrobno nakrájíme 1 cibuli, zpěníme na lžíci oleje, přidáme 2-3 oloupané a na kostičky nakrájené brambory, kmín, směs koření typu vega-vega, zalijeme litrem a čtvrt vody a uvaříme. Okořeníme majoránkou, prolisovaným česnekem a petrželkou. Chceme-li polévku vydatnější, přidáme do ní tři lžíce propláchnutých, předem ve slané vodě uvařených krupek.
Další recepty:
Drožďová polévka s vločkami a vejcem.
Sýrové fondue posypeme mandlovými lupínky.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Brokolice v sýrové omáčcemá charakteristickou sýrovou chuť.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jahodové čatní s mangem na 5 minut postavíme dnem vzhůru.
Rajská polévka se sýrovými knedlíčky které na talíři přelijeme.
Zeleninový boršč ke kterému přidáme nadrobno nasekanu petrželku nebo kopr.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Kuřecí česnečka s česnekem podle individuální chuti.
Rychlá čočkovka vařená, až změkne zelenina.
Drožďová polévka s kapáním kterou ozdobíme nakrájenými natěmi.
Červený boršč do kterého si smetanu přidá každý sám.
Silná česnečka recept
Česnečka s kostičkami brambor přináší na české talíře svoji vytříbenou chuť.