Recepty

Recepty > polévky > česnečka s kroupami

Česnečka s kroupami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

100 g krup, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 2 lžíce sádla, 1 litr vývaru z vepřových kostí, sůl, mletý pepř, majoránka, drcený kmín, zázvor, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Kroupy uvaříme doměkka. Na rozehřátém sádle krátce osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku. Poté přidáme se solí utřený česnek, majoránku, kmín, zázvor a uvařené kroupy, zalijeme vývarem z vepřových kostí a povaříme. Při podávání posypeme na talíři nadrobno posekanou petrželkou.

Další recepty:
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky chutná s bílým pečivem.
Česnečka s vajíčkem posypaná ementálem.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře a ozdobíme.
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Kuřecí vývar s drobením a obraným masem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Játrové knedlíčky do polévky zaváříme v polévce.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Krémová česnečka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept česnečka s kroupami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.