Recepty > polévky > česnečka s vaječnou jíškou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce másla, 6 i více stroužků česneku podle chuti, 30g polohrubé mouky, 2 vejce, 1 litr vývaru z bujonové kostky, majoránka, sůl, zelená petrželka
Recept na přípravu:
Česnek utřeme a zpěníme na rozehřátém másle, zasypeme moukou a vytvoříme světlou jíšku, vlijeme rozšlehané vejce a mícháme až se utvoří hrudky. Vmícháme do vývaru, okořeníme a ještě chvíli povaříme.
Další recepty:
Kuřecí vývar s noky z kuřecích křídel.
Polévka z podmáslí které dodají chuť sušené švestky.
Máslové pusinky - vánoční cukroví.
Česnečka recept na přípravu.
Kuře na paprice recept na přípravu této pochoutky.
Máslové noky do polévky - utřeme máslo...
Špenátová omáčka - nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme...
Fazolová polévka od babičky z vývaru z uzených kostí.
Zelňačka s klobásou a kyselou smetanou.
Rajská omáčka s masovými kuličkami z mletého masa.
Polévka z fazolových lusků
Ochutnejte recept česnečka s vaječnou jíškou.