Recepty

Recepty > polévky > česnečka se smetanou

Česnečka se smetanou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 6 stroužků česneku, 250 ml smetany na vaření, 1 kostka masoxu, sůl, hrst čerstvé natě majoránky nebo petrželky na ozdobení

Recept na přípravu:

Dvě lžíce másla rozpustíme a zpěníme na něm prolisované stroužky česneku, které poté zaprášíme hladkou moukou, aby se vytvořila svetlá jíška. Hotovou jíšku zalijeme vývarem, který jsme si předem připravili z masoxu. Do česnečky přilijeme smetanu a vše necháme zhruba 15 minut povařit. Polévku dosolíme, případně okořeníme,ozdobíme ji čerstvou majoránkou nebo petrželkou podle chuti a podáváme s opraženou houskou.

Další recepty:
Cuketová polévka s rajčaty vše v ní rozmixujeme.
Rajčatová česnečka s prolisovaným česnekem.
Bramboračka na másle se zeleninou.
Mexická fazolová polévka vaříme do úplného změknutí masa.
Jemná cibulačka do které přidáme mléko s rozšlehaným vejcem.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zapečená rýže s mletým masem a kapustou kterou necháme 10 minut zapéct.
Silná česnečka s vajíčkem a nastrouhaným sýrem.
Cuketová polévka se smetanou posypeme ji osmaženou houskou.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Cuketová polévka se sýrem který vaříme, až se zcela roztaví.
Španělská česnečka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept česnečka se smetanou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.