Recepty > vepřové maso > česneková omáčka z vepřových kostí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
Vepřové kosti, máslo, hladká mouka, 5 stoužků česneku, smetana na vaření
Postup přípravy:
Z vepřových kostí uvaříme vývar, který zcedíme a kosti obereme. Z poloviny másla a 3 lžic hladké mouky a připravíme světlou jíšku, kterou přidáme do vývaru, dále přidáme česnek, smetanu a obrané maso nakrájené na kousky. povaříme a můžeme podávat.
Další recepty:
vepřová panenka na víně, balkánské vepřové nudličky, vepřové kotlety, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na víně, česneková omáčka, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, vepřová plec s párkem a okurkou
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.