Recepty

Recepty > polévky > česneková polévka s brambory a pažitkou

Česneková polévka s brambory a pažitkou

Suroviny potřebné pro přípravu:

hlavička česneku, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, 1,2 litru vývaru z kostky, 4 brambory, drcený kmín, olej, pažitka

Recept na přípravu:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme utřený česnek, zalijeme vývarem, rozmícháme, přivedeme k varu, přidáme na kostky nakrájené oloupané brambory, kmín a uvaříme doměkka. Na talíři posypeme pažitkou.

Další recepty:
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Pravý ukrajinský boršč nakonec krátce podusíme.
Česneková omáčka ke steaku příloha.
Krémová zelňačka dochucená vegetou.
Rychlá gulášová zelňačka chutná ještě teplá.
Rychlá sýrová polévka s rohlíkem.
Ruský boršč s mletým masem podáváme s polévkovým kořením.
Mexická fazolačka chuťově doladěná estragonovým octem.
Česnečka s bramborem který vyříme do změknutí.
Svíčková z králíka halali rozmixovaná.
Ovarová polévka s kroupami kterou dochutíme česnekem.
Sýrová omáčka s česnekem a těstoviny předem uvařenými.
Španělská česneková polévka do které přidáme kostičky z osmažené veky.
Asijská nudlová polévka

Recepty
Motto

Česneková polévka s brambory a pažitkou má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.