Recepty > omáčky > česnekovo-petrželkový dip
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
6 utřených stroužků česneku, kelímek zakysané smetany, 2 lžíce nasekané petrželky, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Uvedené ingredience smícháme dohromady a nechte vychladit v lednici. Tento dip je vhodný ke grilovaným masům. Pokud nemáte rádi petrželku, můžete ji v tomto receptu nahradit pažitkou.
Další recepty:
Kuře pečené na lilku můžeme péci odkryté.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Pikantní kuřecí guláš z nudliček kuřecího masa.
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Dip k masu necháme vychladit.
Pikantní zelňačka se smetanou.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kuře s olivami které si pokrájíme na plátky.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Plněná mexická tortilla
Dozvíte se zde, jak se připravuje česnekovo-petrželkový dip a recept na přípravu.