Recepty > ostatní > chlebíčky s tresčími játry
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
1 veka, 1 citron, 1 plechovka tresčích játer, 100 g másla
Postup přípravy:
Z veky nakrájíme trojúhelníkové chlebíčky, které potřeme máslem. Na jednotlivé porce položíme kousky tresčích jater. Z citronu ukrojíme tenké kolečko, z něhož nakrájíme 8 trojúhelníčků, položíme na tresčí játra a celé chlebíčky propíchneme párátky.
Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Polévka cibulačka se sýrem ochucená utřeným česnekem.
Těstoviny s tuňákem a olivami posypeme nastrouhaným sýrem.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Kuře se sušenými rajčaty pečeme 25 minut.
Rizoto s drůbežími játry podlijeme omáčkou.
Bramborová pomazánka na chlebíčky je dochucená solí a kořením.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Tvarohová pomazánka s mrkví na chleba.
Jednohubky se sýrem přichytíme párátkem.
Zapečené těstoviny s hermelínem pečeme při teplotě 180° 30-45 minut.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Obložené chlebíčky s kuřecím masem a lososem
Recept, podle kterého připravíte jídlo chlebíčky s tresčími játry.