Recepty

Recepty > polévky > chutná česnečka

Chutná česnečka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které jsou potřeba pro přípravu, naleznete v textu receptu.

Recept na přípravu:

Připravíme dobrý vývar z hovězího masa (na dobrý vývar vkládáme maso do studené vody, lépe se z něj vylouhují chuťové látky) a kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel). Česnek (1-2 stroužky na osobu) nakrájíme na jemné plátky a lehce osmahneme na lžíci sádla, nesmí zhnědnout, byl by hořký. Na talíř pak dáme trochu tohoto česneku, žloutek a přelijeme horkým přecezeným vývarem. Na závěr přidáme osmažené kostičky chleba a zelenou sekanou petrželku.

Další recepty:
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Španělská omeleta smažená na oleji.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Srbská čorba s protlakem a brambory.
Česnečka s bramborem a na kostičky nakrájeným chlebem.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Hovězí Eintopf do kterého přidáme bílé fazole.
Soljanka po gruzínsku posypaná nadrobno posekanou petrželkou.
Španělská česnečka

Recepty
Motto

Chutná česnečka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.