Recepty > polévky > cibulačka s mozzarellou
Suroviny potřebné pro přípravu:
400g cibule, 20g másla, 10g mouky, 2 lžíce rostlinného oleje, 750 ml vývaru, 70 ml bílého vína, 8 lžic strouhaného ementálu, 1 balení mozzarelly, 1 bobkový list, 1 bylinková bageta, cukr, sůl, pepř
Recept na přípravu:
V hrnci rozpusťte v oleji máslo. Přidejte lžíci cukru a nadrobno nakrájenou cibuli orestujte. Zasypte moukou a restujte do slabého zhnědnutí cibule. Vlijte víno a vývar, přidejte bobkový list a vařte na mírném ohni 30 minut. Bylinkovou bagetu nakrájejte na plátky, posypte ementálem a v troubě zapečte dozlatova. Do hotové polévky přidejte několik kousků mozzarelly a podávejte s bagetou.
Další recepty:
Rýže pečená v troubě recept na přípravu.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Piškotový svítek necháme vychladnout.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Dijonské brambory zdobíme nasekanou pažitkou.
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Vaječný svítek do polévky nakrájíme na čtverečky.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Těstovinový salát s mozzarellou ke kterému jako přílohu podáváme chléb.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Smetanová celerová polévka
Cibulačka s mozzarellou má své chuťové kouzlo.