Recepty > polévky > cibulačka s uzeným masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g uzeného masa, 250 g cibule, 1,5 litru hovězího vývaru, mletý kmín, sůl, mletý pepř, olej
Recept na přípravu:
Cibuli najemno nakrájíme a zpěníme na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájené uzené maso a kmín, chvíli restujeme. Zalijeme vývarem a povaříme.
Další recepty:
Hovězí vývar se zeleninou a zelenou petrželovou natí nebo pažitkou.
Bramboračka s kroupami vařená do změknutí brambor.
Pivní marináda na marinování masa.
Rybí polévka s rajčaty a podušenou zeleninou.
Halušky se zelím a uzeným masem které do ní vmícháme.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Bramboračka s houbami a kmínem.
Cibulačka z hovězího vývaru s chlebem.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme nasekaný kopr.
Polévka cibulačka se sýrem kterým ji posypeme na talíři.
Pivní cibulačka
Ochutnejte recept cibulačka s uzeným masem.