Recepty

Recepty > polévky > cibulačka se sněhulkami

Cibulačka se sněhulkami

Suroviny potřebné pro přípravu:

Množství na 5 porcí: 6 dkg másla, 8 dkg mouky, 6 dkg cibule, sůl, tlučený nebo mletý pepř

Recept na přípravu:

Rozehřejeme máslo, přidáme prosetou mouku a připravíme jíšku. Do jíšky přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a jíšku upražíme do žluta. Poté ji zředíme osolenou vodou nebo polévkou z kostí a povaříme. Před podáváním ji okořeníme tlučeným pepřem a můžeme k ní podávat například sněhulky z páleného těsta.

Další recepty:
Zelňačka z kysaného zelí se smetanou.
Ruský boršč se lžicí zakysané smetany.
Falešná slepičí polévka s nudličkami.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a petrželkou.
Bramborová česnečka se střídkou chleba.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Boršč bez zelí necháme krátce projít varem a dochutíme.
Studená rajčatová polévka s několika lístky máty.
Pyré z červené řepy podáváme k slaninovým knedlíkům.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Vánoční kapří polévka s osmaženou houskou.
Bramborová buchta ze syrových nastrouhaných brambor.
Fazolačka se zelím ozdobíme ji lžící smetany.
Polévka z červené řepy

Recepty
Motto

Cibulačka se sněhulkami přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.