Recepty

Recepty > polévky > cibulačka se sýrem a bílým vínem

Cibulačka se sýrem a bílým vínem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g cibule, 50 g másla, 30 g hladké mouky, 1,5 litru vývaru, 75 g tvrdého sýra, 200 ml bílého vína, sůl

Recept na přípravu:

Cibuli nakrájíme na plátky, které osmažíme na rozehřátém másle, zasypeme moukou a osmahneme na jíšku, kterou zalijeme vývarem, promícháme a povaříme. Podle chuti osolíme, přilijeme víno, přidáme nastrouhaný sýr a prohřejeme. Podáváme s chlebem.

Další recepty:
Zelňačka s klobásou a houbami se lžící zakysané smetany.
Polévka z mraženého hrášku podávaná s čerstvým pečivem.
Pikantní kuřecí guláš podáváme s vhodnou přílohou.
Boršč s klobásou, do každé porce přidáme zakysanou smetanou.
Kmínová polévka s vajíčkem které do ní vmícháme.
Čínská pikantní polévka do které přidáváme solamyl pro zhousnutí.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Houbová polévka se smetanou na talíři ozdobíme zelenou petrželí.
Zeleninová polévka se zelím a rozšlehanými vejci, která necháme v polévce srazit.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Polévka cibulačka se sýrem

Recepty
Motto

Ochutnejte recept cibulačka se sýrem a bílým vínem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.