Recepty

Recepty > polévky > cibulačka z krupice

Cibulačka z krupice recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 větší cibule, 1 lžíce hrubé krupice, 1 lžíce másla, malá lžička Vegety, 1 vejce, 2 hrnky masového vývaru, sekaná petržel nebo kopr

Recept na přípravu:

V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme lžíci hrubé krupice, přisypeme Vegetu a zamícháme. Přidáme vejce a opět zamícháme. Zalijeme 2 hrnky masového vývaru (popř.Masoxu), přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a necháme povařit. Do hotové polévky přisypeme sekanou petržel nebo kopr.

Další recepty:
Jihočeská bramboračka dochucená octem.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Banánová polévka s piškoty nebo sušenkami.
Francouzská cibulačka se sýrem nastrouhaným a zapečeným.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Cibulačka z červené cibule a zapečenými sýrovými toustíky.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Ruský boršč získá svoji tradiční chuť přidáním lžíce zakysané smetany.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Cibulačka se sýrem a utřeným česnekem.
Chřestová omáčka s těstovinami.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Chřestová polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept cibulačka z krupice.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.