Recepty > polévky > cibulačka z vývaru
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 a 1/4 litru vývaru z masa nebo kostí, 200g cibule, 1 vejce, tekuté polévkové koření, petrželka, sůl
Recept na přípravu:
Procezený vývar přiveďte k varu, vsypte cibuli pokrájenou na tenká půlkolečka a vařte, až cibule změkne. Do polévky nalijte tenkým praménkem rozšlehaná vejce a za stálého míchání je nechte v polévce srazit. Polévku okořeňte, přisolte a posypte drobně rozsekanou petrželkou.
Další recepty:
Piškotový svítek necháme vychladnout.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Dijonské brambory zdobíme nasekanou pažitkou.
Rýže pečená v troubě recept na přípravu.
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Hovězí vývar z morkových kostí vlijeme do talířů a podáváme.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Vaječný svítek do polévky nakrájíme na čtverečky.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Morkové knedlíčky vaříme 3-4 minuty.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Smetanová celerová polévka
Cibulačka z vývaru má své chuťové kouzlo.