Recepty

Recepty > omáčky > cibulové čatní

Cibulové čatní recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kg jablek, 250 g cibule, 2 stroužky česneku, 200 g cukru, 4 lžíce rozinek, 100 ml octa, 1 hrnek vody, mletý zázvor, chilli koření, nadrobno nakrájená feferonka

Jak připravit tento recept:

Na kousky nakrájená oloupaná jablka a na kolečka nakrájenou cibuli vložíme do hrnce, chvilku dusíme bez vody a poté zalijeme vodou s cukrem, přidáme ostatní přísady a necháme hodinu probublávat. Hotové cibulové čatní nalijeme do sklenic, které uzavřeme a uložíme v chladnu.

Další recepty:
Čatní z jablek přendáme do sterilizovaných sklenic a uzavřeme.
Recept na chapati, indický chleba namažeme rozpuštěným máslem.
Francouzská cibulová polévka se sýrem a šunkou.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Čatní z cukety obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.
Italská zeleninová polévka minestrone posypaná strouhaným parmezánem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Kari rizoto zahušťujeme solamylem.
Zeleninové karbanátky smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Rybízové řezy vložíme do ledničky a necháme vychladit.
Cibulová omáčka s knedlíky nebo těstovinami.
Indické čatní

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje cibulové čatní a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.