Recepty

Recepty > kuře > cíferská pochoutka

Cíferská pochoutka

Potřebné suroviny:

750 g kuřecího masa
100 g cibule
100 g sterilovaných žampionu
50 ml bílého vína
100 g rybízového kompotu
oregano
sůl
4 vejce
4 lžíce hladké mouky
4 lžíce mléka

Postup přípravy:

Omyté a osušené kuřecí maso nakrájíme na hrubší nudle a osolíme. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme maso a osmahneme. Přidáme na plátky nakrájené žampiony a rybízový kompot bez šťávy. Směs dochutíme organem a podlijeme vínem. Upečeme tenké omelety z vajec, mléka a mouky a plníme je připravenou masovou směsí.

Další jídla:
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Pečený bažant na slanině podáváme s knedlíky a červeným zelím.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na cibulové čatní přináší charakteristickou chuť.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Kuřecí játra v bramboráku podáváme se zeleninovou oblohou.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Recept na cibulové kuře

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla cíferská pochoutka přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.