Recepty > vepřové maso > čína z vepřového masa
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g vepřové kýty, 1 vejce, 1 lžička solamylu, 2 lžíce bílého vína, 4 lžičky čínského koření, 2 stroužky česneku, glutasol, 500 g pórku, 2 červené papriky, 8 lžiček sojové omáčky, 500 ml vývaru, sůl
Postup přípravy:
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, přidáme vejce, solamyl, bílé víno, čínské koření, česnek, glutasol a necháme alespoň hodinu odležet. Poté orestujeme na rozpáleném oleji zvlášt maso a zvlášt pórek a popriku, vmícháme k masu, přidáme sojovou omáčku, vývar, osolíme a povaříme.
Další recepty:
vepřové koleno, pivovarský tokáň, sýrová roláda, slovenské strapačky, vepřové plátky zapečené s brambory, džuveč, vepřové kotlety, zaklepané řízky, kuřecí rolky, vepřové plátky v kečupu, domácí klobásy, čína z kuřecího masa, řízky v marinádě z kremžské hořčice
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.