Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
300 g jater, 3 pórky, 4-5 stroužků česneku, mletý kmín, trocha zázvoru, trocha cukru, 1/2 lžičky vegety nebo Harmonie chuti, sojová omáčka, 2 lžíce solamylu, 5-6 lžic oleje
Postup přípravy:
Solamyl smícháme s vodou, přidáme na tenké plátky nakrájená játra a promícháme, aby se játra obalila. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme játra a za stálého míchání zprudka osmažíme. Když se kousky jater od sebe oddělí, přidáme na kolečka nakrájený pórek, koření a na plátky nakrájený česnek, směs mícháme a ještě asi 5 minut smažíme.
Další jídla:
Zelím nadívané kuře naporcujeme, vyjmeme z něj zelí a podáváme.
Játra na divoko s brusinkami.
Kuře s nádivkou má zlatavý povrch.
Játra na víně podáváme s těstovinami.
Marinovaná kuřecí křídla upečená v troubě.
Kuřecí kapsa se žampiony a vhodnou přílohou.
Drůbeží rizoto posypeme nastrouhaným sýrem eidam.
Kuře na divoko s bramborovou kaší.
Čínská rýže se hodí pro konzumaci jídelními hůlkami.
Krůtí maso na paprice zahustíme.
Paprikový guláš z vepřového plecka podáváme s knedlíkem.
Čínská švestková omáčka
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo čínská játra.