Recepty

Recepty > kuře > čínské maso

Čínské maso

Potřebné suroviny:

1 kuře
sójová omáčka
solamyl
chilli
olej
1/4 kg žampiónů
2 cibule
1 pórek
1 menší hlávka čínského zel
vývar
kapie

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sójovou omáčku, solamyl a chilli, promícháme a necháme uležet. Poté zprudka opečeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájené žampióny, cibuli, pórek a čínské zelí, orestujeme, zalijeme trochou vývaru, přidáme kapii, chvíli povaříme, dochutíme čili a sójovou omáčkou.

Další jídla:
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Recept na cibulové čatní přináší charakteristickou chuť.
Recept na cibulové kuře

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla čínské maso přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.