Recepty > kuře > čínské maso s cibulí
Potřebné suroviny:
500 g kuřecího masa
4 cibule
2 lžičky kari koření
2 lžičky pepře
2 lžičky Glutasolu
2 lžíce Maggi
2 lžíce oleje
1 žloutek
2 lžíce Solamylu
1 lžička soli
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na kolečka. Z ostatních ingrediencí vymícháme marinádu. Do připravené marinády naložíme kuřecí maso nakrájené na kousky a necháme uležet do druhého dne. Smažíme v rozpáleném tuku spolu s cibulí.
Další jídla:
Pečená krůtí stehna pečeme cca 2 hodiny.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Recept na cibulové čatní přináší charakteristickou chuť.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Recept na cibulové kuře
Recept na přípravu jídla čínské maso s cibulí přináší na talíř inspiraci.