Recepty

Recepty > vánoční cukroví > čokoládové koule z mandlí

Čokoládové koule z mandlí recept

Potřebné suroviny:

80 g másla, 30 g práškového cukru, 2 žloutky, 2 lžíce javorového sirupu, 80 g mletých pražených lískových oříšků, 150 g strouhané hořké čokolády

Postup přípravy:

Máslo utřete do pěny s práškovým cukrem a žloutky. Přidejte javorový sirup, mleté pražené lískové oříšky a strouhanou hořkou čokoládu a dobře promíchejte. Z hmoty utvořte koule, obalte je v čokoládové rýži nebo strouhané čokoládě a nechejte je v chladničce ztuhnout.

Další recepty:
Sojové mléko doma připravené.
Kokosová roláda s marmeládou kterou studenou nakrájíme.
Čokoládové kostky s kokosem zdobíme kousky kandovaného ovoce.
Ořechová vosí hnízda uchováváme v chladu.
Marcipánové košíčky necháme ztuhnout.
Čokoládové kostky dejte vychladit.
Burizonové hrudky udržujeme před podáváním v chladu.
Žloutkové košíčky poléváme čokoládou a zdobíme.
Čokoládové koule obalujeme v kokosové moučce.
Jemné vanilkové rohlíčky pečeme při 180 stupních.
Pařížské koule obalujeme v mletých oříšcích.
Vánoční kokosky ze Salka 7 minut pečeme.
Plněné čokoládové košíčky ozdobíme polovinou vlašského ořechu.
Mozartovy koule

Recepty
Motto

Tuto pochoutku přináší recept čokoládové koule z mandlí


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.