Recepty

Recepty > kuře > Cordon Bleu z kuřecího masa

Recept na Cordon Bleu z kuřecího masa

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

2 kuřecí řízky, 2 plátky šunky, 2 plátky sýra, plnotučná hořčice, hladká mouka, vejce, sůl, mletý pepř, strouhanka, olej na smažení

Postup přípravy:

Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí a na každý řízek položíme plátek šunky a sýra. Poté řízek přehneme napůl, čímž šunku se sýrem uzavřeme uvnitř kuřecího masa a zajistíme párátky. Takto připravený Cordon Bleu balíme v klasickém trojobalu a smažíme na vyšší vrstvě rozpáleného oleje.

Další jídla:
Kuřecí stehna s paprikou podlijeme a dusíme do měkka.
Kuře na medu pečeme 1 hodinu.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem jako vhodnou přílohou.
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Kachna na medu s broskvemi.
Biftek z kuřecího masa podáváme s hranolkami.
Vepřová pečeně s kysaným zelím a knedlíkem jako přílohou.
Marinované kuře pečeme, až se vytvoří kůrčička.
Citronová bábovka pečená v troubě.
Kuře pečené na zelí podáváme s bramborovými knedlíky.
Citronová polévka s rýží z vývaru.
Citronová stehna

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme Cordon Bleu z kuřecího masa.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.