Recepty

Recepty > kuře > country kuře

Country kuře

Potřebné suroviny:

120 g kuřecích prsou
sůl
pepř
50 g brynzy
10 g česneku
olej
2 lžíce hladké mouky
1 vajíčko
strouhanka

Postup přípravy:

Kuřecí maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Prsa naplníme brynzou s prolisovaným česnekem. Kapsu obalíme v trojobale a z obou stran pořádně osmahneme na rozpáleném oleji.

Další jídla:
Obrácené řízky osmažíme na rozpáleném oleji.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Recept na cibulové čatní přináší charakteristickou chuť.
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Drůbeží sekaná připravená z polotovaru.
Kuřecí směs s cibulí upečeme.
Drůbeží čína s těstovinami ze kterých vytvoříme věneček.
Kuřecí čína s ananasem a arašídy.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Recept na cibulové kuře

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla country kuře přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.