Recepty

Recepty > polévky > couračka

Couračka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které jsou potřeba pro přípravu, naleznete v textu receptu.

Recept na přípravu:

Uvaříme asi tři čtvrtě kg brambor ve slupce, uvaříme půl kg kysaného zelí a podle chuti dosolíme. Měkké zelí i s vodou vmícháme do půl litru sladké smetany a dochutíme. Horké uvařené brambory oloupeme a podáváme k polévce. Různé krajové variace, ale základ stejný - brambory a zelí.

Další recepty:
Boršč s klobásou necháme zvolna vařit.
Zelňačka s pohankou kterou vaříme do změknutí.
Španělská omeleta smažená na oleji.
Česnekový oukrop nalijeme na rozkrájený tvrdší chléb.
Hovězí Eintopf do kterého přidáme bílé fazole.
Soljanka po gruzínsku posypaná nadrobno posekanou petrželkou.
Česnečka s bramborem a na kostičky nakrájeným chlebem.
Jemné játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Fazolová polévka z tmavých fazolí podávaná s chlebem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Jahodové čatní ke smaženým masům.
Zelňačka s uzeným masem s nasekaným koprem.
Jahodová polévka

Recepty
Motto

Couračka přináší na talíře svoji vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.