Recepty

Recepty > polévky > cuketová polévka s jehněčím masem

Cuketová polévka s jehněčím masem recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 střední cuketa, 2 plátky jehněčího masa, 1/2 svazku tymiánu, 1 polévková lžíce oleje, 800 ml čirého vývaru z kostky, sůl, mletý černý pepř

Recept na přípravu:

Cuketu očistíme, omyjeme a podélně nakrájíme na tenké proužky. Opereme a osušíme tymián a z jeho snítek stáhneme lístky. Jehněčí maso opláchneme, osušíme a pokrájíme na drobné kostky. V hrnci rozpálíme olej a maso na něm za stálého míchání opečeme. Přidáme tymián a zalijeme vývarem z kostky. Rovněž přidáme nakrájenou cuktetu a zhruba 5 minut vaříme. Před podáváním ochutíme polévku s jehněčím a cuketou solí a mletým černým pepřem.

Další recepty:
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Cuketová omáčka kterou posypeme parmezánem.
Chřestová omáčka s těstovinami.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Ruský boršč získá svoji tradiční chuť přidáním lžíce zakysané smetany.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Banánová polévka s piškoty nebo sušenkami.
Francouzská cibulačka se sýrem nastrouhaným a zapečeným.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Cibulačka z červené cibule a zapečenými sýrovými toustíky.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Cuketová polévka se sýrem a utřeným česnekem.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Cuketová polévka

Recepty
Motto

Ochutnejte recept cuketová polévka s jehněčím masem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.