Recepty > polévky > cuketová polévka s rajčaty
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 cukety, 2 rajčata, 1 cibule, 1 kostka zeleninového vývaru, sůl, 2 lžíce oleje
Recept na přípravu:
Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme dozlatova na rozpáleném oleji, zalijeme jedním litrem horké vody, přidáme na kostky pokájená rajčata a cukety, kostku zeleninového vývaru a 20 minut vaříme. Poté hrnec odstavíme z plotny a vše rozmixujeme.
Další recepty:
zavářka do polévky s hráškem, ruský boršč je tradiční jídlo ruské kuchyně, zeleninová polévka se slaninovými knedlíčky, hovězí vývar s játrovými knedlíčky, zapečené kotlety s brambory a šlehačkou, smetanová žampionová polévka, kuřecí prsíčka s cuketou na kari, zeleninová pánev na řecký způsob, cuketová polévka s brambory, drůbeží vývar s rýží, boršč s klobásou, žampionový krém, cibulačka, houbové knedlíčky do polévky
Ochutnejte recept cuketová polévka s rajčaty.