Recepty > vepřové maso > ďábelské vepřové kotlety
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g vepřových kotlet, 3 lžíce ostrého kečupu, 2 lžíce plnotučné hořčice, pepř, sůl, 2 vejce, olej, 1 zakysaná smetana, 100 g strouhaného sýra, tuk na pečení
Postup přípravy pokrmu:
Vytvoříme marinádu smícháním kečupu, hořčice, pepře, soli a vajec. Naklepané vepřové kotlety vložíme do vytvořené marinády a necháme uležet do druhého dne. Druhý den naložené kotlety vložíme na pánev s rozpáleným olejem a zprudka osmahneme. Poté kotlety vložíme do vymazaného pekáčku. Na každou kotletu položíme lžíci zakysané smetany, posypeme sýrem a vložíme do předem vyhřáté trouby, kde kotlety přibližně třicet minut pečeme.
Další recepty:
vepřové kotlety na houbách, vepřová kýta plněná vejci, játra na cibulce, zapečené vepřové závitky, vepřo knedlo zelo, vepřová krkovice, bramborový salát, vepřové kotlety na paprice, játrová omáčka, marinovaná vepřová kýta, vepřové kotlety na smetaně, treska s rajčaty, vepřové maso pod vaječnou peřinou s moravankou
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.