Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > dia buchta s tvarohem a ovocem

Dia buchta s tvarohem a ovocem

Suroviny potřebné pro přípravu:

Těsto: 23 pecek diabetického sladidla, 2 vejce (žloutky+sníh), 250g tvarohu ve vaničce, 1 hrnek polohrubé mouky, 1/2 hrnku oleje, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek kefíru
Ovoce: menší ovoce vcelku, větší ovoce (meruňky, broskve apod.) pokrájíme na kousky
pečící papír do formy

Recept na přípravu:

Troubu vyhřejeme na 180-190°C. Pečící papír zmuchláme, namočíme pod vodou, vyždímáme a vyložíme jím formu - lépe se vloží do kulaté formy.

Dia sladidlo rozdrtíme a se žloutky ušleháme elektrickým šlehačem do pěny. Přidáme ostatní suroviny, ušleháme těsto a nakonec lehce vařečkou vmícháme ušlehaný sníh. Těsto přendáme do papírem vyložené formy, poklademe ovocem a upečeme v předehřáté troubě.

Další recepty:
Vánoční bochánky prudce vyklopte.
Banánový chlebíček s čokoládovou polevou.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Ořechová bábovka s bílkovým sněhem.
Ovocný pohár z mascarpone a šlehačky dáme vychladit.
Těsto na štrůdl necháme v chladnu odpočinou.
Dia kokosky necháme ztuhnout.
Domácí tvaroh zatížíme v cedníku závažím.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Havana dort ozdobíe mletými lískovými ořechy.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou posypeme strouhanou čokoládou.
Dia palačinky smažíme.
Buchta s tvarohem a ovocem

Recepty
Motto

Dia buchta s tvarohem a ovocem vykouzlí v ústech lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.