Recepty > ostatní > dijonské kanapky
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
Budeme potřebovat: chléb, sýr lučina, Dijonská hořčice, jemný uzený bok, sladkokyselé okurky
Postup přípravy:
Z plátku chleba vypíchneme kanapku, kterou potřeme sýrem lučina ochucenou Dijonskou hořčicí. Nahoru složíme plátek uzeného boku a ozdobíme vějířkem připraveným ze sladkokyselé okurky.
Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Kanapky s uzeným lososem ze kterého vytvoříme kornoutek, do kterého vložíme okurku.
Bramborový salát se sýrem a šunkou rozdělíme na talíře.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Kanapky s lučinou ozdobíme ořechem a petrželí.
Cuketové zelí dusíme.
Chlebové placky se sýrem dáme na olej opéct.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Zelné závitky s mletým masem a rýží
Recept, podle kterého připravíte jídlo dijonské kanapky.