Recepty > omáčky > dip k lososu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
3 lžíce majonézy, 4 lžíce olivového oleje, rozmačkaný vařený bramnor, 2 stroužky česneku, sůl, pepř
Jak připravit tento recept:
Česnekový dip připravíme tak, že smícháme majonézu, olivový olej, rozmačkanou vařenou bramboru, prolisovaný česnek a dochutíme solí, případně pepřem.
Další recepty:
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Kachní játrová paštika s brusinkami necháme v lednici ztuhnout.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Losos pečený v pomerančové šťávě s mandlemi a vařenými brambory.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Losos a brusinková omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip k lososu a recept na přípravu.