Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g tatarské omáčky nebo majonézy, 6 lžic ostrého kečupu, 4 lžíce papriky, 4 kapky kořenící směsi tabasco, 4 lžíce sojové omáčky, mletý pepř, špetka soli
Jak připravit tento recept:
Všechny ingredience smícháme a necháme vychladit. Takto připravený dip podáváme k masu. Ideálně přímo na mase, například na ražničí.
Další recepty:
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Bylinková majonéza kterou dochutíme.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Hlíva ústřičná v čínském karamelu lehce promícháme a opečeme.
Dýňová polévka se zázvorem posypaná nalámanými sušenkami.
Kuře na skořici pečeme, dokud není kůrčička zlatohnědá.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Smetanová česneková polévka s osmaženými houskovými kostičkami.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Majonézový dip doochutíme solí, pepřem a cukrem.
Nadýchaný perník polijeme čokoládou.
Brusinková omáčka k masu
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip k masu a recept na přípravu.