Recepty

Recepty > omáčky > dip ke grilované zelenině

Dip ke grilované zelenině recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

6 lžic vypeckovaných černých oliv, 4 lžíce tatarské omáčky, 2 lžičky vinného octa, 1 stroužek česneku, pepř, čerstvé oregano nebo tymián, špetka soli

Jak připravit tento recept:

Olivy nasekáme najemno a smícháme je s tatarskou omáčkou a prolisovaným česnekem. Dip dochutíme octem, solí, pepřem a nasekanou bylinkou. Necháme nejméně 1 hodinu odležet v lednici.

Další recepty:
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Losos pečený v pomerančové šťávě s mandlemi a vařenými brambory.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Grilované kuře v medové marinádě podáváme s čerstvým pečivem.
Dip ke kuřecím nugetkám - sýr smícháme s majonézou...
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Smažená kuřecí křídla podáváme s různě upravovanými brambory.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Smažené kuřecí nugetky podáváme s opékanými brambory a zeleninovou oblohou.
Játrová omáčka s rýží

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke grilované zelenině a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.