Recepty

Recepty > omáčky > dip ke grilovanému masu

Dip ke grilovanému masu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

zakysaná smetana, bylinky, česnek, sůl, mletý bílý pepř, hořčice, jarní cibulka

Jak připravit tento recept:

Do zakysané smetany vmícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl a pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky. Dip podáváme ke grilovanému masu.

Další recepty:
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Kuřecí maso na zelí s galuškami.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Losos pečený v pomerančové šťávě s mandlemi a vařenými brambory.
Dip je omáčka k masu pečenému, grilovanému...
Brusinková omáčka ke grilovanému masu

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke grilovanému masu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.