Recepty > omáčky > dip ke kuřecímu masu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
zakysaná smetana, lžíce majolky, sůl, pepř, citronová šťáva, kopr (čerstvý nebo mražený)
Jak připravit tento recept:
Vše smícháme a podáváme ke kuřecímu masu.
Další recepty:
Jogurtové kuře s opečenými brambory.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Dip s hořčicí necháme vychladit a podáváme.
Medové kuře pečeme za občasného polévaní.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Kuřecí maso na zelí s galuškami.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Losos pečený v pomerančové šťávě s mandlemi a vařenými brambory.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Dip je omáčka k masu pečenému, grilovanému...
Losos a brusinková omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ke kuřecímu masu a recept na přípravu.