Recepty > omáčky > dip s brusinkami a jarní cibulkou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 nadrobno nakrájená jarní cibulka, 50 g pokrájených sušených brusinek, 100 ml chilli omáčky, 5 lžíce kečupu, 2 lžičky kari koření
Jak připravit tento recept:
Základ tohoto pikantního dipu tvoří kečup a chilli omáčka. Přimícháme všechny ingredience, smícháme dohromady a případně dochutíme solí. Dip chutná k chipsům, hranolkám, grilovanému masu nebo zelenině.
Další recepty:
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Rajčatová polévka s bazalkou kterou ozdobíme šlehačkou.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Dip z lilku s libanonským chlebem.
Křehký koláč s brusinkami pečeme 25-30 minut.
Kuře pečené na lilku můžeme péci odkryté.
Dip z avokáda rozmixujeme.
Česneková omáčka k vařenému či uzenému masu.
Pikantní kuřecí guláš z nudliček kuřecího masa.
Rajčatový koláč podáváme horký s podmáslím nebo acidofilním mlékem.
Dip k masu necháme vychladit.
Kachní játrová paštika s brusinkami necháme v lednici ztuhnout.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Nivová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje dip s brusinkami a jarní cibulkou a recept na přípravu.