Recepty > vánoční cukroví > domácí tmavá čokoláda
Potřebné suroviny:
250 g 100% tuku, 250 g mletého cukru, 1 lžíce solamylu, 100 g kakaa
Postup přípravy:
Tuk rozpusťte a do horkého vmíchejte mletý cukr, solamyl a kakao. Směs nalijte do vodou vypláchnutých formiček, nechte ztuhnout a vyklopte.
Další recepty:
Marcipánové košíčky s bílou kandovanou třešní.
Čokoládové úly vyklopte na kulatý piškot.
Kokosová roláda s marmeládou kterou studenou nakrájíme.
Jablečné řezy s polevou pečeme v troubě.
Datle s mandlemi posypeme solí.
Datle s marcipánem vánoční cukroví.
Pařížské koule obalujeme v mletých oříšcích.
Ořechová vosí hnízda uchováváme v chladu.
Sultánky vánoční cukroví pro vánoční mlsání.
Vánoční kokosky ze Salka 7 minut pečeme.
Čokoládový vánoční dort s ozdobami.
Marcipánové košíčky necháme ztuhnout.
Kokosky od babičky připravujeme předem.
Domácí vánoční čokoláda
Tuto pochoutku přináší recept domácí tmavá čokoláda.