Recepty

Recepty > vánoční cukroví > domácí tmavá čokoláda

Domácí tmavá čokoláda recept

Potřebné suroviny:

250 g 100% tuku, 250 g mletého cukru, 1 lžíce solamylu, 100 g kakaa

Postup přípravy:

Tuk rozpusťte a do horkého vmíchejte mletý cukr, solamyl a kakao. Směs nalijte do vodou vypláchnutých formiček, nechte ztuhnout a vyklopte.

Další recepty:
Marcipánové košíčky s bílou kandovanou třešní.
Čokoládové úly vyklopte na kulatý piškot.
Kokosová roláda s marmeládou kterou studenou nakrájíme.
Jablečné řezy s polevou pečeme v troubě.
Datle s mandlemi posypeme solí.
Datle s marcipánem vánoční cukroví.
Pařížské koule obalujeme v mletých oříšcích.
Ořechová vosí hnízda uchováváme v chladu.
Sultánky vánoční cukroví pro vánoční mlsání.
Vánoční kokosky ze Salka 7 minut pečeme.
Čokoládový vánoční dort s ozdobami.
Marcipánové košíčky necháme ztuhnout.
Kokosky od babičky připravujeme předem.
Domácí vánoční čokoláda

Recepty
Motto

Tuto pochoutku přináší recept domácí tmavá čokoláda.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.