Recepty > moučníky a dezerty > domácí zmrzlina bez přístroje
Suroviny potřebné pro přípravu:
Domácí zmrzlina bez přístroje jde připravit z rozmanitých druhů ovoce, třeba ze zahrádky, nejlépe z jahod, borůvek, malin nebo i banánu.
Recept na přípravu:
Mixérem rozmixujte ovoce se smetanou ke šlehání a cukrem. Až bude konzistence tak akorát, dejte ji zmrazit do mrazáku. Při podávání pak můžete zmrzlinu posypat hoblinkami čokolády nebo polít kupovanou čokoládovou polevou.
Pak už si můžete vychutnat domácí zmrzlinu připravenou bez přístroje.
Další recepty:
Ovocný koláč upečeme.
Jogurtové těsto na pizzu nalijeme na plech.
Ananasový dort s tvarohovým krémem necháme vychladit.
Těsto na štrůdl necháme odpočinout v chladnu.
Dip z avokáda a majonézy.
Mrkvové placky pečeme z obou stran dozlatova.
Banánový chlebíček s čokoládovou polevou.
Ananasový dezert s lesním ovocem ozdobíme popřípadě i kopečkem zmrzliny.
Jablečný koláč na plech potřeme polevou.
Ovocný koláč s tvarohem pečeme asi 30 minut.
Domácí tatarka z majonézy.
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Domácí majonéza z celých vajec
Domácí zmrzlina bez přístroje vykouzlí v ústech lahodnou chuť.