Recepty > polévky > drožďová polévka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1 balíček droždí, 1 cibule, máslo, 1 mrkev, 1 kg brambor, 1 petržel, 1 masox, kuličkový pepř, 1/2 lžičky bazalky, 1/2 lžičky saturejky, sůl
Recept na přípravu:
Na rozehřátém másle zpěníme cibulku, přidáme droždí a osmahneme dozlatova. Zalijeme 1,5 litrem vody, přidáme nastrouhanou zeleninu, masox, 3 kuličky pepře, bazalku, saturejku, osolíme a 20 minut povaříme.
Další recepty:
Polévka česnečka s bramborem.
Vývar s bryndzou kterou necháme rozpustit.
Ruský boršč je tradiční pokrm ruské kuchyně.
Anglická polévka - nakrájené skopové maso vložíme do vody...
Česnečka posypaná sýrem.
Boršč s klobásou a červenou řepou.
Hovězí vývar s houbami sušenými.
Rajčatová česnečka z čerstvých rajčat.
Kuřecí vývar s noky z krupičky.
Boršč s cuketou - zeleninu (s výjimkou rajčat) nakrájíme na malé kousky...
Polévka z uzeného kolena
Ochutnejte recept drožďová polévka.