Recepty > polévky > drožďová polévka s česnekem
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 kostky čerstvého droždí, hlavička česneku, olej, šlehačka, sůl, vegeta, 2 rohlíky, 1 litr vody
Recept na přípravu:
Na rozehřátém oleji zpěníme droždí, orestujeme a zbavíme vody. Přidáme plátky česneku, vhodíme do osolené vroucí vody a přidáme vegetu a šlehačku. Jako vložku orestujeme dva nakrájené rohlíky.
Další recepty:
Silná česnečka s nastrouhaným sýrem ve vajíčku.
Chlebová polévka se slaninou a smetanou.
Francouzská bramboračka ke které přimícháme smetanu s rozkvedlanými žloutky.
Polévka z rajčatové šťávy a jablka.
Hovězí Eintopf připravíme podle staroněmeckého receptu.
Česneková omáčka ke steaku z prolisovaného česneku.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Cibulačka z červené cibule - třetinu másla rozehřejeme.
Kuřecí vývar s drobením zdobíme zelenou petrželkou.
Mozečková polévka se žloutkem.
Drůbeží rizoto se žampiony posypeme sýrem.
Jemná cibulačka s nakrájenou pažitkou.
Drožďová polévka s pórkem
Drožďová polévka s česnekem má své chuťové kouzlo.