Recepty > polévky > drožďová polévka s paprikou
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 lžíce droždí, 1 lžíce sádla, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, sůl, 4 hrnky vývaru
Recept na přípravu:
Na rozehřáté sádlo rozdrobíme droždí, které osmahneme do růžova. Přidáme vývar, na tenké nudličky pokrájené papriky, osolíme a vaříme. Podáváme s nakrájenou osmaženou žemlí.
Další recepty:
Cuketová polévka se sýrem a utřeným česnekem.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Španělská česnečka do níž vmícháme vejce prošlehaná se sýrem.
Francouzská cibulačka se sýrem nastrouhaným a zapečeným.
Fazolačka s klobásou, prolisovaným česnekem a octem.
Cuketová omáčka kterou posypeme parmezánem.
Drožďová polévka s ovesnými vločkami dochutíme ji solí.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Ruský boršč získá svoji tradiční chuť přidáním lžíce zakysané smetany.
Banánová polévka s piškoty nebo sušenkami.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Cibulačka z červené cibule a zapečenými sýrovými toustíky.
Drožďová polévka
Ochutnejte recept drožďová polévka s paprikou.