Recepty

Recepty > polévky > drožďové knedlíčky zavařené do polévky

Drožďové knedlíčky zavařené do polévky recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které budeme potřebovat, jsou vypsány v receptu.

Recept na přípravu:

Najemno nakrájenou středně velkou cibuli krátce osmahneme na lžíci rozehřátého másla. Poté přidáme kostičku droždí (42 g) a za stálého míchání ho necháme rozpustit. Odstavíme z ohně a necháme vystydnout, pak přimícháme 1 celé vejce, asi 5 lžic hrubé mouky a 2 lžíce jemnější strouhanky, podle chuti dosolíme, přidáme sekanou zelenou petrželku nebo majoránku a z hmoty pak lžičkou, kterou vždy předem namočíme ve vroucím vývaru, ukrajujeme malé knedlíčky - nočky a zavařujeme. Stačí 4-5 minut varu.

Další recepty:
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Majonéza bez vajec upravená dle chuti.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Nočky do polévky z mouky jsou hotové, když vyplavou na povrch.
Polévka s rýží a hráškem do které vložíme oříšek másla.
Rybí polévka s rajčaty kterou podáváme se smaženou houskou.
Piškotový svítek nakrájíme a přidáme.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Drožďové knedlíčky do polévky připravené z těsta.
Boršč bez masa s uzeným tofu.
Krupicové nočky s bazalkou do polévky po uvaření vyjmeme.
Krupicový svítek

Recepty
Motto

Drožďové knedlíčky zavařené do polévky přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.