Recepty

Recepty > polévky > drą»ková z pokrájených drątěk

Drą»ková z pokrájených drątěk

Suroviny potřebné pro přípravu:

200 g vařených, pokrájených drątěk, 40 g sádla, kousek cibule, 50 g hladké mouky, česnek, majoránka, mletá paprika, kmín, mletý pepř, sůl, masox

Recept na přípravu:

Na rozpáleném sádle zpěňte drobně pokrájenou cibuli a kmín, zasypte moukou, osmaľte dozlatova, vmíchejte mletou papriku, zalijte vývarem z masoxu a roząlehejte. Polévku osolte, opepřete a vařte nejméně 20 minut. Doplňte ji vodou na objem 1.3 litru, přidejte utřený česnek, rozdrcenou majoránku, pokrájené drą»ky, dochu»te masoxem a nechejte přejít varem.

Daląí recepty:
Ruský borąč se zakysanou smetanou.
Rychlá čočkovka kterou vaříme, aľ změkne zelenina.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrľelkou.
©panělská česnečka se sýrem.
Houbová kulajda s pepřem a octem.
Rajská polévka z protlaku dochucená kořením.
Drą»kovka z hlívy kterou provaříme.
Drą»kovka z ovesných vloček kterou posypeme nasekanou paľitkou.
Guláąová zelňačka s celozrnným pečivem.
Kuřecí vývar s drobením do které vrátíme obrané maso.
Guláąová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Drą»ková polévka z hlívy ústřičné ochucená paprikou.
Cibulačka se smetanou překvapí svou chutí.
Běloruský borąč

Recepty
Motto

Drą»ková z pokrájených drątěk má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.