Recepty

Recepty > kuře > drůbeží haše pikantní

Drůbeží haše pikantní

Potřebné suroviny:

50 g drůbežího nebo vepřového sádla, 1 cibule, špetka pálivé papriky, 1/2 lžičky sladké papriky, 300 g pečeného nebo vařeného drůbežího masa i drůbků, 1 dl červeného vína, sůl, česnek

Postup přípravy:

Na sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, rozpustíme v ní oba druhy paprik, přidáme umleté drůbeží maso i vnitřnosti, zředíme a ochutíme červeným vínem a dokořeníme česnekem utřeným se solí. Dobře prohřejeme.

Další jídla:
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí řízky v jogurtu s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Vepřové kotlety v alobalu

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží haše pikantní přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.