Recepty

Recepty > kuře > drůbeží haše s paprikami

Drůbeží haše s paprikami

Potřebné suroviny:

50 g drůbežího nebo vepřového sádla, 1 cibule, 1/4 litru drůbežího vývaru, 300 g masa z pečeně, drůbků apod., 1 pálivá paprika, 3 zelené papriky, sůl, 4 lžíce strouhanky

Postup přípravy:

Na rozehřátém sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, doplníme ji umletým drůbežím masem nebo drůbky, přidáme strouhanku, umleté papriky zbavené semen a podle potřeby vše zředíme a dobře prohřejeme s vývarem, přisolíme.

Další jídla:
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Kuřecí stehna na česneku ozdobíme zelenou petrželkou.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí řízky v jogurtu s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Vepřové kotlety v alobalu

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží haše s paprikami přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.