Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra dušená na cibulce s párkem, zahuštěná strouhankou

Drůbeží játra dušená na cibulce s párkem, zahuštěná strouhankou

Potřebné suroviny:

50 g sádla, 1 větší cibule, 200 g jater, pepř, 200 g párků, 150 g strouhanky, sůl

Postup přípravy:

Na rozpáleném sádle zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a hned na ni přidáme i omytá a na nudličky nakrájená játra. Opečeme je a doplníme pepřem, podlijeme a dusíme téměř do změknutí. Pak přidáme na tenká kolečka nakrájený párek a strouhanku. Párek necháme prohřát a strouhanku zcela rozvařit. Nakonec dochutíme solí a podáváme.

Další jídla:
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí játra jako minutka s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra dušená na cibulce s párkem, zahuštěná strouhankou přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.