Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra dušená na slanině s pórkem

Drůbeží játra dušená na slanině s pórkem

Potřebné suroviny:

60 g slaniny, 400 g drůbežích jater, 500 g pórku, 1 lžička sladké papriky, sůl, pepř

Postup přípravy:

Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Játra omyjeme a osušíme, nakrájíme na malé kousky a na slanině je opečeme. Přidáme a promícháme papriku. Podlijeme malým množstvím vody. Mezitím pečlivě očistíme pórek, nakrájíme ho asi na 1 cm silná kolečka a přidáme k játrům. Společně dodusíme doměkka. Teprve potom přidáme sůl a případně ještě i pepř.

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Husí játra jako minutka s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra dušená na slanině s pórkem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.