Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra dušená v leču

Drůbeží játra dušená v leču

Potřebné suroviny:

50 g oleje, 1 větší cibule, 400 g drůbežích jater, 6 zelených paprik, 400 g rajčat, 2 vejce, sůl

Postup přípravy:

Na rozpáleném oleji zpěníme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a doplníme ji hned omytými a na nudličky nakrájenými játry. Podlijeme a dusíme. Mezitím očistíme papriky, zbavíme je semen a nakrájíme také na nudličky. Rajčata spaříme a oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Oboje přidáme k játrům a dodusíme doměkka. Nakonec přidáme rozkvedlaná vejce a mícháme je s játry a zeleninou do husta. Vše dochutíme solí a podáváme jen s chlebem.

Další jídla:
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Husí játra jako minutka s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra dušená v leču přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.