Recepty

Recepty > kuře > drůbeží játra na cibulce s papričkami a sýrem

Drůbeží játra na cibulce s papričkami a sýrem

Potřebné suroviny:

60 g slaniny, 200 g cibule, 400 g drůbežích jater, 2-4 pálivé papričky, sůl, 4 lžíce kečupu, 40 g tvrdého sýra, petrželka

Postup přípravy:

Slaninu nadrobno nakrájíme, rozškvaříme a zpěníme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Hned na ni dáme i omytá a na silnější nudličky nakrájená játra a upravujeme doměkka. Do hotových měkkých jater jen zamícháme na menší kousky pokrájené papričky a vše osolíme. Rozdělíme na talíře a doprostřed dáme vždy kečup a pokryjeme jej strouhaným sýrem. Přizdobíme petrželkou.

Další jídla:
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí játra s jablky podáváme s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Husí játra jako minutka s rýží.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Kuřecí játra na slanině restujeme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Recept játra na cibulce

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla drůbeží játra na cibulce s papričkami a sýrem přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.